´╗┐

Teste online din limbi straine

teste din limbi straine - pagina 5

Teste din limbi straine: Antonyms - Opposite word

Antonyms - Opposite word

Words are the most important part of human communication. Our ability to function in today's complex and modern world is due not only to our language skills and word knowledge but also to our ability to speak at least one foreign language, the process of learning being connected to the way of teaching that language. In the following questions choose the word which is the exact opposite of the given words.

Start test

Teste online: Testul numarul 17 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: Deutsch Sprache 1

Deutsch Sprache 1

Limbile germanice sunt o grupa de limbi indo-europene vorbite in nordul Europei si in alte parti a lumii. Stramosul comun al tuturor limbilor germanice este cunoscut sub numele de proto-germanica sau germana comuna, care a fost vorbita aproximativ din prima jumatate a primului mileniulu i.e.n. in timpul Epocii Fierului, in partea nordica a Europei. Proto-germanica, impreuna cu toate limbile care au derivat din aceasta, este caracterizata de un numar de proprietati lingvistice unice. Varietati timpurii ale limbii au inceput sa apara odata cu migratia triburilor germanice din nordul Europei in secolul al II-lea i.e.n. spre partea central-nordica a continentului.

Start test

Teste online: Testul numarul 18 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: Deutsch Sprache 2

Deutsch Sprache 2

Limba germana apartine grupului vestic al limbilor germanice si formeaza impreuna cu neerlandeza un continuum dialectal. Limba germana este vorbita ca limba materna de majoritatea populatiei in Germania, Austria, Elvetia, Luxemburg, Liechtenstein, in estul Belgiei, precum si in regiunea Schleswigul de Nord (Nordschleswig) din sudul Danemarcei, in regiunea autonoma Tirolul de Sud din nordul Italiei, in voievodatul Opole al Poloniei si in regiunile Alsacia si Lorena din Franta.

Start test

Teste online: Testul numarul 19 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: Deutsch Sprache 3

Deutsch Sprache 3

Limba germana este una dintre cele trei limbi de lucru ale Comisiei Europene, una dintre cele cinci limbi de lucru ale Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, una dintre cele sase limbi oficiale ale OSCE si una din cele 4 limbi oficiale ale Asociatiei Europene de Liber Schimb. Conform estimarilor, germana este vorbita ca limba materna de aproximativ 100 - 120 milioane persoane, mai ales in Europa Centrala, fiind totodat limba cu cel mai mare numar de vorbitori din Europa. Germana ramane cea de-a treia limba straina studiata in lume dupa engleza si franceza cu toate ca influenta crescanda a limbii engleze a afectat in ultimul timp rolul limbii germane in plan international. Pe plan mondial limba germana este vorbita astazi de peste 130 de milioane de persoane din intreaga lume, clasandu-se astfel pe locul 10 al celor mai vorbite limbi din lume.

Start test

Teste online: Testul numarul 20 din categoria teste online din limbi straine

« 2 3 4

5

6 7 8 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct