´╗┐

Teste online din limbi straine

teste din limbi straine - pagina 3

Teste din limbi straine: Limba franceza 5

Limba franceza 5

Limba franceza a evoluat din limba latina populara vorbita in Antichitate in jumatatea de nord a Galiei, devenind, in urma unui proces istoric indelungat, dominanta pe tot teritoriul Frantei actuale si in regiuni limitrofe ale unor tari vecine. Incepand cu secolul al XVII-lea, Franta si-a extins limba peste mari, in zone existente pe toate continentele, datorita expansiunii sale coloniale. Te invitam sa-ti testezi cunostintele de limba franceza parcurgand testul: Limba franceza 5.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 9 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: Limba franceza 6

Limba franceza 6

Limba franceza a cunoscut o crestere a popularitatii si a utilizarii incepand din secolul al XVII-lea gratie dezvoltarii economice si a culturii Frantei, fapt ce a facut ca aceasta limba sa devina principala limba de comunicare internationala. Ponderea utilizarii limbii franceze a scazut dupa Primul razboi mondial de cand engleza a devenit cea mai populara limba de pe planeta insa, franceza are in continuare un rol important in comunicarea la nivel mondial. Te invitam sa-ti testezi cunostintele de limba franceza parcurgand testul: Limba franceza 6.

Start test

Teste online: Testul numarul 10 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: Limba franceza 7

Limba franceza 7

Limba franceza este vorbita in total de aproximativ 220 de milioane de oameni fie ca limba materna, ca limba secunda sau ca limba straina, in tarile membre, asociate sau cu statut de observatoare in Organizatia Internationala a Francofoniei (OIF), precum si in alte cateva tari din afara acesteia, ca Algeria sau Statele Unite ale Americii. Cu toate ca nu exista date exacte privindu-i pe cei care utilizeaza limba franceza ca limba materna, se pare ca numarul lor este estimat la 110 milioane. Te invitam sa-ti testezi cunostintele de limba franceza parcurgand testul: Limba franceza 7.

Start test

Teste online: Testul numarul 11 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: Limba franceza 8

Limba franceza 8

Limba franceza reprezinta una dintre cele mai vorbite limbi straine la nivel global. Multe cuvinte din limba romana isi gasesc originile in forme frantuzesti.Limba franceza este recunoscuta ca fiind limba dragostei, limba culturii si limba gastronomiei. Te invitam sa-ti testezi cunostintele de limba franceza parcurgand testul: Limba franceza 8.

Start test

Teste online: Testul numarul 12 din categoria teste online din limbi straine

« 1 2

3

4 5 6 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct