´╗┐

Teste online din sport

teste din sport noi

Teste din sport: Mascotele Campionatului Mondial de Fotbal

Mascotele Campionatului Mondial de Fotbal

Mascotele Campionatului Mondial de Fotbal au devenit foarte populare inca de la editia din anul 1966, cand organizatorii au pus bazele unui nou tip de marketing care a ajuns sa reprezinte o adevarata traditie, aceea de a avea o mascota oficiala la fiecare editie a Campionatului Mondial de Fotbal. La ultimele Campionate Mondiale de Fotbal pe langa competitia sportiva s-au bucurat de un imens interes si lansarile mingilor, a melodiilor campionatului sau a mascotelor.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 1 din categoria teste online din sport

Teste din sport: Sport si celebritate

Sport si celebritate

Sportul este o activitate care influenteaza stilul de viata, sanatatea, personalitatea si celebritatea datorita faptului ca este o activitate de natura fizica ce implica si competitia. Studiul dezvoltarii sportului din istoria umana, indica schimbari sociale semnificative survenite de-a lungul secolelor, in diferite culturi. Sportul zilelor noastre este o activitate ce implica abilitatile umane de baza, fizice si mentale, dorind imbunatatirea acestor abilitati pentru a fi utilizate mai eficient.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 2 din categoria teste online din sport

Teste din sport: Jocurile olimpice

Jocurile olimpice

Jocurile Olimpice reprezinta cel mai important eveniment multisportiv international care are loc o data la patru ani, acestea au fost atestate documentar pentru prima oara in 776 i.e.n. la Olympia, Grecia si s-au desfasurat pana in anul 393 e.n.. Au fost reluate in anul 1896 la Atena dupa 1.500 de ani. Reintroducerea Jocurile Olimpice se datoreaza francezului Pierre de Coubertin, insa un rol important in reinvierea Jocurilor Olimpice l-a jucat si Evanghelie Zappa. Miscarea olimpica foloseste mai multe simboluri, multe dintre ele reprezentand ideile si idealurile lui Coubertin. Probabil, cel mai cunoscut simbol este reprezentat de inelele olimpice, cinci inele inlantuite ce simbolizeaza unitatea celor cinci continente (cele doua Americi sunt considerate un singur continent). Cercurile apar in cinci culori pe steagul olimpic care este de culoare alba.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 3 din categoria teste online din sport

Teste din sport: Cultura sportiva 1

Cultura sportiva 1

Dezvoltarea sportului este in directa legatura cu dezvoltarea istoriei umane, care poate arata schimbari sociale semnificative survenite de-a lungul secolelor, in diferite culturi. Conceptul de sport trebuie privit ca o activitate care implica abilitatile umane de baza, fizice si mentale, urmareste imbunatatirea acestor abilitati pentru a fi utilizate mai eficient si sugereaza faptul ca sportul este, probabil, la fel de vechi ca dezvoltarea inteligentei umane.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 4 din categoria teste online din sport

1

2 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct