´╗┐

Teste online despre animale

teste despre animale noi

Teste despre animale: Viata pe planeta albastra

Viata pe planeta albastra

Natura este uimitoare, iar viata pe planeta albastra repreziunta un adevarat paradis ce abunda de specii care mai de care mai frumoase si unice, insa de cele mai multe ori omul, prin activitatile sale economice, a pereclitat sau chiar a dus la disparitia unor specii de animale. Fiecare specie de pe Terra are ceva mirific, ceva unic, remarcandu-se fie prin colorit, fie prin rezistenta la conditiile vitrege de viata sau adaptabilitatea la situatii noi.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 1 din categoria teste online despre animale

Teste despre animale: Superlative din lumea animalelor

Superlative din lumea animalelor

Definitia cuvantului "animal" provine de la cuvantul latin animale, ce este derivat de la anima, care inseamna suflu vital sau suflet. Lumea animalelor este una fascinanta, care insa datorita interventiei umane isi restrange mereu habitatul, ducand chiar la disparitia unor specii. Parcurgand acest test iti testezi cunostintele privind minunatele superlative din lumea animalelor.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 2 din categoria teste online despre animale

Teste despre animale: Curiozitati din lumea animalelor

Curiozitati din lumea animalelor

Natura reprezinta un colt de rai atunci cand isi pastreaza nealterata fauna si flora cand plantele si animalele traiesc libere in arealul lor natural. Animalele sunt organisme eucariote si pluricelulare, ce le separa de bacterii si de majoritatea protistelor, cu o hranire heterotrofa, de obicei, digerand hrana intr-un tub digestiv, ce le separa de plante si alge. Ele se diferentiaza de plante, alge si fungi prin lipsa peretilor celulari rigizi si prin faptul ca majoritatea animalelor sunt mobile, exceptand anumite stadii de dezvoltare, sau coralii, buretii de mare.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 3 din categoria teste online despre animale

Teste despre animale: Recunoaste rasa canina

Recunoaste rasa canina

De-a lungul vremii, cainele a fost perceput ca fiind cel mai loial prieten al omului, care l-a ajutat neconditionat inca din cele mai vechi timpuri incepand de la omul cavernelor pana in zilele noastre cand a fost alaturi de omul civilizat in primele sale tentative de cunoastere si cucerire a spatiului cosmic. De-a lungul timpului, omul a cautat sa dezvolte principalele abilitati mostenite si perpetuate de caine, cum ar fi: viteza de deplasare, inteligenta, instinctul social si deosebita capacitate de adaptare si acomodare. Datorita faptului ca omul a intervenit in dezvoltarea unor calitati ale cainilor din dorinta de a raspunde mai bine la necesitatile, exigentele sociale si economice, au aparut tot felul de rase grupate, de regula dupa specificul lor, in: caini ciobanesti, caini de vanatoare, caini de paza si aparare, caini de tractiune sau caini de agrement. Tu cat de bine cunosti rasele canine?

Start test

Teste online noi: Testul numarul 4 din categoria teste online despre animale

1

2 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct