Teste online de dragoste

teste de dragoste noi

Teste de dragoste: Semnele dragostei

Semnele dragostei

Dragostea reprezinta una dintre cele mai pozitive emotii, emotie ce asigura viitorul civilizatiei umane, insa capacitatea de a raspunde la acest sentiment variaza mult de la un om la altul. Dragostea este un sentiment complex, ce se manifesta printr-o afectiune puternica intre doi oameni. Neurobiologic s-a constatat ca intensitatea biocurentilor din anumite zone cerebrale devin mai active fara a se putea localiza insa clar un centru nervos al dragostei in creier. Acest fenomen este corelat cu modificari biochimice care determina reactiile biologice care devin tot mai intense, influentand comportamentul si gandirea lucida.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 1 din categoria teste online de dragoste

Teste de dragoste: Arta iubirii

Arta iubirii

Inteligenta se masoara prinr-un coeficient. Arta iubirii se masoara cu inima, cu sufletul, cu sentimentele. Fiecare gest, fie ca este vorba de gelozie, fie ca este vorba de incredere, au un rol important intr-o relatie. Cat de bine iti cunosti jumatatea, ori cat bine iti cunosti relatia, poti afla facand acest test.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 2 din categoria teste online de dragoste

Teste de dragoste: Esti o persoana geloasa?

Esti o persoana geloasa?

Gelozia este existenta in viata fiecaruia intr-o masura mai mare sau mai mica fiind o stare ce oscileaza intre ura si iubire, intre realitate si proiectie. Gelozia pare sa fie un conflict relational intre trei sau mai multi oameni, cel mai adesea intre doi indivizi de acelasi sex si unul de sex opus. Persoana cea mai geloasa este cea a carui relatie de durata a fost sau crede ca a fost compromisa si poate fi sotul sau sotia, iubitul sau iubita. Problema geloziei este una universala ce nu poate fi invinsa sau extirpata.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 3 din categoria teste online de dragoste

Teste de dragoste: Viata de familie sau aventura?

Viata de familie sau aventura?

Iubirea este substanta, savoarea si fantasticul vietii, este starea sublima, pe care ar trebui s-o pretuim mai mult, s-o protejam, s-o alintam in clipa in care se intampla. Dragostea adevarata nu poate fi confundata, atunci cand iubesti simti ca esti aruncat dintr-o data in sus, la inaltimile ametitoare ale trairii umane, intr-o stare de constiinta atat de inalta, intr-o stare de transcendenta, in care toti oamenii pot fi iubiti si toate lucrurile par mai frumoase tocmai pentru ca tu vezi toate acestea cu ochelarii iubirii din tine. Iubirea din noi o traim adeseori inconstient si nu o cunoastem ca pe-o floare rara, de aceea adeseori o tulburam cu asteptari exacerbate, cu frustrare si cu tensiune aruncand asupra celuilalt pretentii nefondate si manie, fara sa ne dam seama ca aceea este dragostea noastra adevarata. Celalalt poate sa ne iubeasca sau nu, chiar nu are nici o importanta, deoarece daca noi iubim cu adevarat, si cel mai simplu zambet sfarseste prin a se transforma intr-un gest fascinant, intr-un semn de iubire.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 4 din categoria teste online de dragoste

1

2 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct