´╗┐

Teste onlinede logica

teste de logica noi

Teste de logica: Logica si rationament 1

Logica si rationament 1

Intrebarile testului "Logica si rationament 1" se bazeaza pe rationamentul continut in afirmatiile enuntului. In cazul anumitor intrebari este posibil ca mai multe dintre raspunsurile la alegere sa poata raspunde la intrebare, insa, cu toate acestea, trebuie sa alegi raspunsul cel mai bun, adica, cel care raspunde cel mai corect si mai precis la intrebarea respectiva. Nu trebuie facute presupuneri care sunt, conform bunului simt, neplauzibile, superflue sau incompatibile cu enuntul.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 1 din categoria teste onlinede logica

Teste de logica: Logica si rationament 2

Logica si rationament 2

Intrebarile testului "Logica si rationament 2" se bazeaza pe rationamentul continut in afirmatiile enuntului. In cazul anumitor intrebari este posibil ca mai multe dintre raspunsurile la alegere sa poata raspunde la intrebare, insa, cu toate acestea, trebuie sa alegi raspunsul cel mai bun, adica, cel care raspunde cel mai corect si mai precis la intrebarea respectiva. Nu trebuie facute presupuneri care sunt, conform bunului simt, neplauzibile, superflue sau incompatibile cu enuntul.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 2 din categoria teste onlinede logica

Teste de logica: Logica si rationament 3

Logica si rationament 3

Intrebarile testului "Logica si rationament 3" se bazeaza pe rationamentul continut in afirmatiile enuntului. In cazul anumitor intrebari este posibil ca mai multe dintre raspunsurile la alegere sa poata raspunde la intrebare, insa, cu toate acestea, trebuie sa alegi raspunsul cel mai bun, adica, cel care raspunde cel mai corect si mai precis la intrebarea respectiva. Nu trebuie facute presupuneri care sunt, conform bunului simt, neplauzibile, superflue sau incompatibile cu enuntul.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 3 din categoria teste onlinede logica

Teste de logica: Logica si rationament 4

Logica si rationament 4

Intrebarile testului "Logica si rationament 4" se bazeaza pe rationamentul continut in afirmatiile enuntului. In cazul anumitor intrebari este posibil ca mai multe dintre raspunsurile la alegere sa poata raspunde la intrebare, insa, cu toate acestea, trebuie sa alegi raspunsul cel mai bun, adica, cel care raspunde cel mai corect si mai precis la intrebarea respectiva. Nu trebuie facute presupuneri care sunt, conform bunului simt, neplauzibile, superflue sau incompatibile cu enuntul.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 4 din categoria teste onlinede logica

1

2 3 4 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct