´╗┐

Teste online din limbi straine

teste din limbi straine - pagina 6

Teste din limbi straine: Langue Francaise 1

Langue Francaise 1

Limba franceza sau "Le francais" este o limba romanica vorbita de peste 80 de milioane de oameni ca limba materna, de 190 de milioane, ca limba secundara si de inca aproximativ 200 de milioane, ca limba straina, cu un numar semnificativ de vorbitori in peste 57 de tari. Franceza este o limba descendenta a latinii, la fel ca si italiana, spaniola, romana sau portugheza. Dezvoltarea limbii a fost influentata de asemenea si de limbile celtice ale Galiei romane si de limba germanica a invadatorilor franci. Tu cat de bine cunosti aceasta limba?

Start test

Teste online: Testul numarul 21 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: Langue Francaise 2

Langue Francaise 2

Nucleul de baza a limbii franceze a fost cea vorbita in Evul Mediu la Paris si in imprejurimile acestuia, fiind de fapt si limba adoptata de curtea regala. In zilele noastre limba franceza este singura limba oficiala a unui numar mare de tari si folosita in mod larg in altele. O parte din natiunile care utilizeaza aceasta limba s-au regrupat in Organizatia Internationala a Francofoniei. Pe langa tarile care au limba franceza ca limba oficiala a statului, cum este cazul Frantei sau Canadei. Exista tari in care franceza este o limba uzuala, chiar daca acest lucru nu este legiferat, dupa cum este cazul, spre exemplu, al fostelor colonii franceze din nordul Africii: Algeria, Tunisia si Maroc. Universitatile de prestigiu din aceste state au o abordare academica de o puternica influenta occidentala, adoptand limba franceza ca limba de studiu. Tu ai adoptat limba franceza ca limba de studiu?

Start test

Teste online: Testul numarul 22 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: General English 1

General English 1

Limba engleza este o limba vest germanica care isi are originile in Anglia, si care este in prezent limba materna pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealth-ului Caribian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit si Statelor Unite ale Americii cunoscute drept Anglosfera. Engleza este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala de-a lungul lumii, in special in tari din Commonwealth precum India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud, precum si in multe organizatii internationale.

Start test

Teste online: Testul numarul 23 din categoria teste online din limbi straine

Teste din limbi straine: General English 2

General English 2

Engleza moderna este denumita adeseori ca "lingua franca" este o limba globala, fiind o limba dominanta pe plan international in domeniile comunicatiei, stiintei, afacerilor, aviatiei, divertismentului, radioului si diplomatiei. Influenta Imperiului Britanic este motivul principal pentru raspandirea initiala a limbii mult dincolo de limitele Arhipelagului Britanic. In urma celui de-al doilea razboi mondial, influenta economica si culturala crescanda a Statelor Unite a accelerat profund raspandirea acestei limbi. Intr-o zi obisnuita de scoala, aproximativ un miliard de oameni invata, intr-o forma sau alta, limba engleza.

Start test

Teste online: Testul numarul 24 din categoria teste online din limbi straine

« 3 4 5

6

7 8 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct