Teste online de cultura generala

teste de cultura generala - pagina 5

Teste de cultura generala: Cultura generala 1

Cultura generala 1

In mod obisnuit, definim cultura ca fiind "ansamblul aspectelor intelectuale ale unei civilizatii", desi diferentierea intre cultura si civilizatie ramane oarecum confuza. Cultura generala poate fi analizata prin prisma mai multor definitii, insa in acceptiunea actuala putem vorbi de un sistem integrat al comportamentelor sociale, al modului de gandire si simtire, invatat si transmis prin diferite mecanisme din generatie in generatie in cadrul societatii. Te invitam sa-ti testezi cultura generala rezolvand testul "Cultura generala 1".

Start test

Teste online: Testul numarul 17 din categoria teste online de cultura generala

Teste de cultura generala: Cultura generala 2

Cultura generala 2

Cultura generala reprezinta ansamblul structurat al rezultatelor materiale si spirituale ale activitatilor de transformare si adaptare a mediului natural si social la nevoile, trebuintele si aspiratiile oamenilor. Testeaza-ti cunostintele de cultura generala rezolvand testul "Cultura generala 2".

Start test

Teste online: Testul numarul 18 din categoria teste online de cultura generala

Teste de cultura generala: Cultura generala 3

Cultura generala 3

Cultura generala prezinta trei caracteristici importante: are un comportament asimilat, adica este dobandita de catre oameni in timp, prin apartenenta la un grup care transmite cultura de la o generatie la generatie; este intercorelata, o parte a culturii fiind corelata cu celelalte parti ale ei, insa componentele sunt interdependente si integrate; este impartasita, adica componentele ei se raspandesc si la alti membri ai grupului. Vino sa-ti testezi cultura generala rezolvand testul "Cultura generala 3".

Start test

Teste online: Testul numarul 19 din categoria teste online de cultura generala

Teste de cultura generala: Cultura generala 4

Cultura generala 4

De-a lungul vremii, cultura generala a fost caracterizata in diferite moduri, dar in esenta aceasta simbolizeaza intreaga mostenire a fiecarei societati, impartasita prin viu grai sau prin alte modalitati de comunicare si care se transmite din generatie in generatie. Pentru a-ti testa cultura generala te invitam sa rezolvi testul "Cultura generala 4".

Start test

Teste online: Testul numarul 20 din categoria teste online de cultura generala

« 2 3 4

5

6 7 8 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct