´╗┐

Teste online de cultura generala

teste de cultura generala - pagina 2

Teste de cultura generala: Raspunde corect

Raspunde corect

O cultura generala bogata te transforma intr-o persoana fascinanta, care a pasit pe drumul ce duce spre mirifica lume a cunoasterii. Parcurgand acest test iti poti verifica cunostintele, descoperind in acelasi timp si lucruri noi. Asadar, accepta provocarea si raspunde la intrebarile acestui test de cultura generala "Raspunde corect".

Start test

Teste online noi: Testul numarul 5 din categoria teste online de cultura generala

Teste de cultura generala: Cultura generala 1

Cultura generala 1

In mod obisnuit, definim cultura ca fiind "ansamblul aspectelor intelectuale ale unei civilizatii", desi diferentierea intre cultura si civilizatie ramane oarecum confuza. Cultura generala poate fi analizata prin prisma mai multor definitii, insa in acceptiunea actuala putem vorbi de un sistem integrat al comportamentelor sociale, al modului de gandire si simtire, invatat si transmis prin diferite mecanisme din generatie in generatie in cadrul societatii. Te invitam sa-ti testezi cultura generala rezolvand testul "Cultura generala 1".

Start test

Teste online noi: Testul numarul 6 din categoria teste online de cultura generala

Teste de cultura generala: Cultura generala 2

Cultura generala 2

Cultura generala reprezinta ansamblul structurat al rezultatelor materiale si spirituale ale activitatilor de transformare si adaptare a mediului natural si social la nevoile, trebuintele si aspiratiile oamenilor. Testeaza-ti cunostintele de cultura generala rezolvand testul "Cultura generala 2".

Start test

Teste online noi: Testul numarul 7 din categoria teste online de cultura generala

Teste de cultura generala: Cultura generala 3

Cultura generala 3

Cultura generala prezinta trei caracteristici importante: are un comportament asimilat, adica este dobandita de catre oameni in timp, prin apartenenta la un grup care transmite cultura de la o generatie la generatie; este intercorelata, o parte a culturii fiind corelata cu celelalte parti ale ei, insa componentele sunt interdependente si integrate; este impartasita, adica componentele ei se raspandesc si la alti membri ai grupului. Vino sa-ti testezi cultura generala rezolvand testul "Cultura generala 3".

Start test

Teste online noi: Testul numarul 8 din categoria teste online de cultura generala

« 1

2

3 4 5 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct