´╗┐

Teste online de personalitate

teste de personalitate noi

Teste de personalitate: Esti o persoana sociabila?

Esti o persoana sociabila?

Afla daca esti o persoana sociabila capabila sa traiasca in relatii permanente cu semenii tai, din societate, o persoana careia ii plac relatiile cu semenii sai, o persoana care se imprieteneste usor cu altii, o persoana comunicativa, apropiata si prietenoasa, sau din contra esti o persoana antisociala care se pastreaza pentru sine careia nu-i plac intalnirile sociale si familiale, care nu si-ar spune punctul de vedere in public, deoarece te simti confortabil si in siguranta doar intr-un cadru familial restrans.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 1 din categoria teste online de personalitate

Teste de personalitate: Ai incredere in fortele proprii?

Ai incredere in fortele proprii?

Increderea in propriile forte este extrem de importanta in structura si functionarea armonioasa a personalitatii, ea conditionand interactiunea eficienta cu semenii, cu sarcinile si cu situatiile cu care se confrunta fiecare din noi. Increderea in sine este esenta unei atitudini favorabile sinelui ce da posibilitatea controlului benefic al propriului comportament, dominarea propriilor porniri, a starilor afective dezorganizate, reglarea nivelului motivational optim si abtinerea de la actiunile considerate inutile sau daunatoare. Toti oamenii normali dispun de numeroase calitati, abilitati, aptitudini, priceperi, deprinderi si insusiri de personalitate care permit in intrepatrunderea lor obtinerea unor performante superioare.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 2 din categoria teste online de personalitate

Teste de personalitate: Care este varsta ta reala?

Care este varsta ta reala?

Se poate intampla ca varsta biologica sa nu coincida cu cea reala. Varsta reala este, in primul rand, o stare de spirit. Doresti sa afli care este varsta ta reala? Bifeaza raspunsul care crezi cate caracterizeaza.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 3 din categoria teste online de personalitate

Teste de personalitate: Coeficientul emotional

Coeficientul emotional

Coeficientul emotional, ori mai bine spus, inteligenta emotionala (EQ), se afla la egalitate cu coeficientul de inteligenta (IQ). Pentru a avea relatii bune cu cei din jurul tau, fie ca este vorba despre cuplu sau despe munca, inteligenta emotionala este bine sa fie nici prea mare, dar nici prea mica, astfel vei reusi sa treci peste stres sau conflicte. Care este coeficientul tau emotional? Bifeaza raspunsul care crezi ca ti se potriveste.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 4 din categoria teste online de personalitate

1

2 3 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct