´╗┐

Teste online de personalitate

teste de personalitate - pagina 2

Teste de personalitate: Testeaza-ti personalitatea

Testeaza-ti personalitatea

Personalitatea reprezinta principala diferenta dintre indivizi, reprezentand profilul general sau o combinatie de caracteristici psihologice ce cuprind natura unica a unei persoane si care influenteaza modul in care acea persoana reactioneaza si interactioneaza cu celelalte persoane sau cu mediul. Personalitatea include un set de caracteristici mentale care reflecta cum gandeste, actioneaza si simte o persoana.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 5 din categoria teste online de personalitate

Test de personalitate: Extrovertit sau introvertit

Extrovertit sau introvertit

Stiati ca aproximativ 30% dintre oameni sunt introvertiti, cu o fire retrasa si tacuta. Atunci cand nu cunosc destul de bine pe cineva sunt rezervati si distanti. Se simt bine in mediul cunoscut al familiei si un numar restrans de prieteni. Una dintre cele mai mari diferente intre introvertiti si extrovertiti este felul in care ei reactioneaza la stres. Cand extrovertitii sunt stresati, ei reactioneaza vizibil, pot fuma sau bea, bombani sau striga, arunca farfurii sau pahare, dau cu pumnul sau se pot urca pe pereti. Cand introvertitii sunt stresati, ei se retrag. Fac asta ca sa-si incarce bateriile deoarece au nevoie de timp ca sa-si reinstaureze ordinea in lumea lor interioara si ca sa-si recapete energia consumata de prezenta celorlalti.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 6 din categoria teste online de personalitate

Teste de personalitate: Increzator sau neincrezator

Increzator sau neincrezator

Fara incredere in propriile forte, nu poti reusi intr-o lume plina de provocari, de incertitudini si de dificultati. Fara incredere in tine, iti canalizezi intreaga energie in actiuni defensive astfel: provocarile devin pericole, incertitudinile devin esecuri si dificultatile devin obstacole de netrecut.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 7 din categoria teste online de personalitate

Teste de personalitate: Atent sau indiferent

Atent sau indiferent

Tu cum esti in relatiile cu cei din jur? Atent si tandru sau din contra indiferent si nepasator? Afirmatiilor acestui test privind atentia sau indiferenta, trebuie sa sa le acorzi un punctaj de la 1 la 5 in functie de parerea ta. 5 reprezinta opinia cea mai apropiata de a ta, pe cand 1 cea mai indepartata.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 8 din categoria teste online de personalitate

« 1

2

3 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct