´╗┐

Teste online de personalitate

teste de personalitate - pagina 3

Teste de personalitate: Optimist sau pessimist

Optimist sau pessimist

Dupa cum se spune in popor un pesimist este de fapt un optimist bine informat. Cu toate acestea trebuie facuta diferenta dintre optimism si naivitate sau intre pesimism si cinism. Afirmatiilor acestui test privind optimismul sau pesimismul, trebuie sa le acorzi un punctaj de la 1 la 5 in functie de parerea ta. 5 reprezinta opinia cea mai apropiata de a ta, pe cand 1 cea mai indepartata.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 9 din categoria teste online de personalitate

Teste de personalitate: Incordat sau relaxat

Incordat sau relaxat

Cu totii stim ca relaxarea ne ajuta cand suntem stresati, cand avem dureri sau cand suntem deprimati, dar, de mult ori, cu cat vrem mai tare sa fim relaxati, cu atat ne este mai greu. Relaxarea nu vine de la sine, ci este o practica ce trebuie invatata si exersata. Afirmatiilor acestui test privind incordarea sau relaxarea, trebuie sa sa le acorzi un punctaj de la 1 la 5 in functie de parerea ta. 5 reprezinta opinia cea mai apropiata de a ta, pe cand 1 cea mai indepartata.

Start test

Teste online: Testul numarul 10 din categoria teste online de personalitate

Teste de personalitate: Ce fel de personalitate ai?

Ce fel de personalitate ai?

Personalitatea reprezinta un ansamblu de caracteristici care definesc modul in care o persoana vede si actioneaza atunci cand interactioneaza cu cei din jur, asemanator unor imbinari al proceselor de gandire si de comportament. Tu ce fel de personalitate ai?

Start test

Teste online: Testul numarul 11 din categoria teste online de personalitate

« 1 2

3

«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct