´╗┐

Teste online din geografie

teste din geografie - pagina 16

Teste din geografie: Geografia economica a Romaniei

Geografia economica a Romaniei

Geografia economica sau socio-economica este axata pe probleme tangentiale sau de profunzime cum ar fi: resursele naturale de sol sau subsol si exploatarea lor, aspecte istorico-geografice, toponimia si structurile administrativteritoriale, populatia si asezarile, activitatile economice, sociale si culturale, protectia si conservarea mediului in profil teritorial, precum si analizele teritoriale ale fenomenelor politice (geopolitice). Parcurgand acest test iti poti testa cunostintele privind geografia economica a Romaniei.

Start test

Teste online: Testul numarul 61 din categoria teste online din geografie

Teste din geografie: Steagurile statelor lumii

Steagurile statelor lumii

Steagurile au fost utilizate inca din cele mai vechi timpuri ca simbol al popoarelor, al unor miscari sau organizatii. Fiecare stat din lume are un steag, ce simbolizeaza identificarea nationala a unui stat. Un drapel sau steag este o bucata de material colorata mono sau multi-cromatic, avand un anumit model si o anumita forma geometrica, de obicei un dreptunghi. El se poate atarna de un stalp sau de un catarg si este folosit pentru semnalizare, delimitare sau identificare. Desi perceptia comuna de folosire a unui drapel este aceea de fluturare prin agatare de un catarg, totusi foarte multe drapele sunt usor de recunoscut sub alte forme de reprezentare, incluzand cea pur grafica. Testeaza-ti cunostintele parcurgand acest test si afla daca recunosti carui stat al lumii ii apartine steagul din imagine.

Start test

Teste online: Testul numarul 62 din categoria teste online din geografie

Teste din geografie: Steagurile statelor europene

Steagurile statelor europene

Steagurile au fost utilizate inca din cele mai vechi timpuri ca simbol al popoarelor, al unor miscari sau organizatii. Fiecare stat din lume are un steag, ce simbolizeaza identificarea nationala a unui stat. Un drapel sau steag este o bucata de material colorata mono sau multi-cromatic, avand un anumit model si o anumita forma geometrica, de obicei un dreptunghi. El se poate atarna de un stalp sau de un catarg si este folosit pentru semnalizare, delimitare sau identificare. Desi perceptia comuna de folosire a unui drapel este aceea de fluturare prin agatare de un catarg, totusi foarte multe drapele sunt usor de recunoscut sub alte forme de reprezentare, incluzand cea pur grafica. Testeaza-ti cunostintele parcurgand acest test si afla daca recunosti carui stat european ii apartine steagul din imagine.

Start test

Teste online: Testul numarul 63 din categoria teste online din geografie

Teste din geografie: Steagurile statelor asiatice

Steagurile statelor asiatice

Steagurile au fost utilizate inca din cele mai vechi timpuri ca simbol al popoarelor, al unor miscari sau organizatii. Fiecare stat din lume are un steag, ce simbolizeaza identificarea nationala a unui stat. Un drapel sau steag este o bucata de material colorata mono sau multi-cromatic, avand un anumit model si o anumita forma geometrica, de obicei un dreptunghi. El se poate atarna de un stalp sau de un catarg si este folosit pentru semnalizare, delimitare sau identificare. Desi perceptia comuna de folosire a unui drapel este aceea de fluturare prin agatare de un catarg, totusi foarte multe drapele sunt usor de recunoscut sub alte forme de reprezentare, incluzand cea pur grafica. Testeaza-ti cunostintele parcurgand acest test si afla daca recunosti carui stat asiatic ii apartine steagul din imagine.

Start test

Teste online: Testul numarul 64 din categoria teste online din geografie

« 13 14 15

16

17 18 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct