´╗┐

Teste online din geografie

teste din geografie - pagina 18

Teste din geografie: Orase celebre

Orase celebre

Vacanta perfecta a oricarui calator trebuie sa aibe in vedere si vizitarea obiectivelor istorice, pline de farmec, cu cladiri, statui, domuri, fantani arteziene, spatii verzi care prezinta povestiri din trecut. Pe langa acestea calatorul dornic de distractie mai cauta cluburile sic, festivalurile sau restaurante imbietoare care sunt doar cateva dintre atributele ce transforma un oras intr-o veritabila destinatie a distractiei. Testeaza-ti cunostintele parcurgand acest test si vezi daca recunosti orasul din imaginile prezentate.

Start test

Teste online: Testul numarul 69 din categoria teste online din geografie

Teste din geografie: Capitale lumii

Capitale lumii

Capitala tarii reprezinta de cele mai multe ori cartea de vizita a tot ce reprezinta o tara cu poporul si traditiile ei. Fiecare capitala are ceva unic, ceva mirific, o cladire, o statuie, o piata, o biserica, un dom, un parc, un pod, sau orice alt reper turistic. Testeaza-ti cunostintele parcurgand acest test si afla daca recunosti capitala din imaginile prezentate.

Start test

Teste online: Testul numarul 70 din categoria teste online din geografie

Teste din geografie: Recunoaste capitala

Recunoaste capitala

Stii care sunt capitalele lumii? Verifica-ti cunostintele parcurgand acest test care-ti supune atentiei capitalele lumii.

Start test

Teste online: Testul numarul 71 din categoria teste online din geografie

« 15 16 17

18

«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct