´╗┐

Teste online de cultura generala

teste de cultura generala - pagina 9

Teste de cultura generala: Cultura generala tehnica

Cultura generala tehnica

Omul nu se naste cu aptitudini, ci doar cu anumite predispozitii sau premise naturale ale acestora, cu anumit fond ereditar sau zestre nativa. In aceste predispozitii sunt cuprinse particularitati ale sistemului nervos, ale analizatorilor, precum si ale relatiilor dintre primul si al doilea sistem de semnalizare. Existenta predispozitiilor innascute nu reprezinta totul pentru a intelege problemele tehnice, deoarece sigure nu pot forma aptidinile, acestea apar in procesul muncii ca o rezultanta a interactiunii predispozitiilor ereditare cu specificul influentelor educative si ale activitatii desfasurate de fiecare individ, provenite si dirijate din exterior.

Start test

Teste online: Testul numarul 33 din categoria teste online de cultura generala

Teste de cultura generala: Cultura si curiozitati

Cultura si curiozitati

Cultura generala presupune un sistem de cunostinte, idei, concepte, teorii sau principii din diverse domenii care stau la baza dezvoltarii multilaterale a personalitatii. Prin acestea, cultura generala devine conditia de adaptare la cele mai diverse situatii. Grigore Moisil spunea: "Cultura generala este ceea ce iti ramane dupa ce ai uitat tot ce ai invatat.".

Start test

Teste online: Testul numarul 34 din categoria teste online de cultura generala

Teste de cultura generala: Cultura generala

Cultura generala

Cultura reprezinta o mostenire care se transmite cu ajutorul codurilor de comunicatie cum sunt gesturile, cuvintele, scrisul, artele sau mass media. La fel se transmit gesturile, ritualurile, cunostintele teoretice, normele abstracte, religia. Testeaza-ti cunostintele din cultura generala parcurgand urmatorul test.

Start test

Teste online: Testul numarul 35 din categoria teste online de cultura generala

« 6 7 8

9

«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct