´╗┐

Teste online de inteligenta

teste de inteligenta - pagina 11

Teste de inteligenta: Testeaza-ti inteligenta

Testeaza-ti inteligenta

Laurence J. Peter spunea ca: un test de inteligenta ii arata unui om cat de destept ar fi fost daca nu l-ar fi dat. Parcurgand urmatorul test poti afla daca ceea ce a spus Laurence J. Peter se aplica si in cazul tau.

Start test

Teste online: Testul numarul 41 din categoria teste online de inteligenta

Teste de inteligenta: Logica inteligentei

Logica inteligentei

Inteligenta este facultatea de a descoperi proprietatile obiectelor si fenomenelor inconjuratoare, cat si a relatiilor dintre acestea, dublata de posibilitatea de a rezolva probleme noi. Tu ce parere ai esti o persoana inteligenta? Te invitam sa-ti testezi inteligenta parcurgand acest test.

Start test

Teste online: Testul numarul 42 din categoria teste online de inteligenta

Teste de inteligenta: Logica numerelor

Logica numerelor

Te invitam sa-ti testezi inteligenta numerica parcurgand urmatorul test. In cadrul acestul test numeric trebuie continuat sirul in cadrul caruia este necesar a se identifica modelul dupa care a fost conceput. Numerele din sir pot fi in crestere, in descrestere, pot fi combinate sau in functie de anumite calcule acestea pot determina un rezultat. Trebuie sa determinati care este modelul secventei pentru a putea continua sirul.

Start test

Teste online: Testul numarul 43 din categoria teste online de inteligenta

Teste de inteligenta: Test IQ

Test IQ

Inteligenta este facultatea de a descoperi proprietatile obiectelor si fenomenelor inconjuratoare, cat si al relatiilor dintre acestea, dublata de posibilitatea de a rezolva probleme noi. Pentru a-ti testa inteligenta te invitam sa parcurgi urmatorul test.

Start test

Teste online: Testul numarul 44 din categoria teste online de inteligenta

« 8 9 10

11

«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct