´╗┐

Teste online din cinematografie

teste din cinematografie noi

Teste din cinematografie: Lumea filmului

Lumea filmului

Lumea filmului a fost privita inca de la inceput drept un miraj, ca fiind cea mai moderna si mai atractiva exprimare artistica, dar in acelasi timp si cea mai usor de inteles forma artistica de expresie umana. Comparand cinematografia cu celelalte arte, se poate usor observa ca lumea filmului a avut cea mai rapida traiectorie ascensionala. Fratii Lumiere au fost cei care au tras cortina celei de-a saptea arta la data de 28 decembrie 1895, cand 33 de spectatori plateau un franc pentru a viziona in salonul indian al Grand Cafe din Paris, primele imagini animate. Atunci se nastea cinematografia care a incantat intreaga lume devenind, pe buna dreptate, cea de-a saptea arta - cu regizori, actori, efecte si tehnici speciale, o adevarata industrie care produce anual zeci de mii de filme si zeci de miliarde de dolari, si nu in ultimul rand un fenomen cultural global.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 1 din categoria teste online din cinematografie

Teste din cinematografie: Actori si personaje celebre 1

Actori si personaje celebre 1

Cinematografia sau cea de-a saptea arta a avut un efect profund asupra vietii spectatorului din intreaga lume inca din secolul al XX-lea, de cand ne bucura neincetat cu noi si noi povesti sau interpretari de exceptie ce reusesc sa-si depaseasca perioada ramanand mereu de actualitate. Istoria cinematografiei poate fi impartita in patru perioade principale: epoca filmului mut, epoca cinematografiei clasice de la Hollywood, Noul Hollywood si perioada contemporana.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 2 din categoria teste online din cinematografie

Teste din cinematografie: Actori si personaje celebre 2

Actori si personaje celebre 2

Filmul a fost interpretat, inca de la inceputuri, drept un miraj, cea mai moderna si mai atractiva, dar in acelasi timp si cea mai usor de inteles forma artistica de expresie umana. In comparatie cu celelalte arte, cinematografia a avut cea mai rapida traiectorie ascensionala si, raportandu-ne si la zilele noastre, putem afirma cu certitudine ca procesul de transformare continua cu aceeasi uluitoare viteza, insa aceasta transformare benefica nu ar fi putut avea succes fara talentul actoricesc ce a dat viata unor personaje nemuritoare.

Start test

Teste online noi: Testul numarul 3 din categoria teste online din cinematografie

Teste din cinematografie: Filme de Craciun

Filme de Craciun

Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare ce trebuie petrecuta alaturi de cei dragi. Frumusetea Craciunului nu consta in bucate si bautura, ci in unirea familiei si in Spiritul Craciunului care este un moment fericit, magic, alb si luminos, inconjurat de bunatate. Spiritul Craciunului este foarte bine surprins printr-o bogata oferta de pelicule destinate acestei sarbatori, ce inundata de prospetime si veselie ecranele lumii. Tu, te numeri printre cinefilii ce iubesc aceasta sarbatoare?

Start test

Teste online noi: Testul numarul 4 din categoria teste online din cinematografie

1

2 3 »
«

»
Bijuteria de lux Papillon Construct