´╗┐

Teste din cinematografie: Filme de Craciun

teste online


     

Cati ani are micutul Kevin in filmul "Home Alone 1"?

Filme de Craciun

Cine este regizorul filmului "It's a Wonderful Life"?

Filme de Craciun

Jack Frost, filmul din 1998 este despre un barbat care moare, dar primeste o a doua sansa sa se intoarca pe Pamant pentru a fi cel mai bun tata din lume. Sub ce forma se intoarce Jack Frost pe Pamant?

Filme de Craciun

In filmul "Home Alone 2" Kevin se pierde din nou si ajunge in New York unde ii intalneste din nou pe Banditii Uzi, care acum se intituleaza...

Filme de Craciun

Cine interpreteaza rolul lui Grinch din filmul "How the Grinch Stole Christmas"?

Filme de Craciun

Cine interpreteaza rolul lui Buddy Hall din filmul "Deck the Halls"?

Filme de Craciun

A Christmas Carol din 1938 spune povestea unui batran acru care isi recapata spiritul de Sarbatori si invata ce e compasiunea dupa ce este vizitat de spiritele Craciunului trecut, prezent si viitor. Cum se numeste batranul?

Filme de Craciun

Ce actor interpreteaza rolul lui Fred Claus din filmul cu acelasi nume?

Filme de Craciun

Ce actor interpreteaza rolul lui Howard Langston din filmul "Jingle All the Way"?

Filme de Craciun

Love Actually este o comedie romantica a carei actiune incepe cu 5 saptamani inainte de Craciun si urmareste vietile a...

Filme de Craciun

A Christmas Story este povestea unui pusti de noua ani, care viseaza sa aiba o arma Red Rider BB si incearca sa ii convinga pe toti ca acesta este cadoul perfect de Craciun. Care este numele acestui pusti?

Filme de Craciun

Cum se numeste actorul care il interpreteaza pe Scott Calvin, din filmul "The Santa Clause"?

Filme de Craciun

Cum se numesc actorii care interpreteaza rolurile principale din Serendipity, o comedie romantica despre influenta destinului asupra doi oameni care se intalnesc in goana nebuna dupa cadouri de Craciun?

Filme de Craciun

Cum se numeste copilul de la orfelinat care se strecoara in sacul plin de jucarii al lui Mos Craciun si se trezeste din intamplare la Polul Nord din filmul "Elf"?

Filme de Craciun

Cum se numeste fostul caine politist K-9, ajuns pe strazi din cauza unei misiuni nereusite din filmul "The Dog Who Saved Christmas"?

Filme de Craciun

Ce actrita interpreteaza rolul lui Mary Class o femeie de afaceri de succes, recunoscuta pentru cariera ei de invidiat din filmul "Santa Baby"?

Filme de Craciun

In filmul "One Magic Christmas" un inger este trimis de Mos Craciun sa o ajute pe Ginny Grainger, o femeie cinica ce uraste Craciunul. Cum se numeste ingerul?

Filme de Craciun

Filmul "The Christmas Shoes" prezinta doua povesti ce se desfasoara in Ajunul Craciunului. Care sunt aceste povesti?

Filme de Craciun

Filmul "The Christmas List" urmareste viata unei vanzatoare de parfumuri ce a ratat o promovare la magazinul unde lucreaza, iar iubitul ei pare ca nu are de gand sa o ceara niciodata de nevasta. Cum se numeste vanzatoarea?

Filme de Craciun

Ce actria interpreteaza rolul lui Trudie din "Holiday in Handcuffs", o pictorita aspiranta care pentru moment e fortata sa isi accepte conditia de chelnerita, insa se afla la o rascruce a vietii?

Filme de Craciun

Intrebarea numarul din 20 - teste online din cinematografie

Bijuteria de lux Papillon Construct